Technologie

Ervaar de Carl ZEISS analyse

1. Analyse van uw kijksituatie

Samen bespreken we jouw huidige kijksituatie en behoeften. Zo bepalen we wat je nodig hebt voor meer levenskwaliteit.

2. Objectieve oogmeting

In amper 30 seconden neemt de i.Profiler® de unieke optische "vingerafdruk" van beide ogen. Zo zien wij het verschil bij grote en kleine pupil en of Zeiss brillenglazen met i.Scription® technologie voor jou een toegevoegde waarde zijn. Deze technologie geeft een contrastrijker zicht overdag, maar zeker ook 's nachts.

3. Subjectieve refractie

Om de interactie tussen beide ogen volledig te begrijpen, controleren we alles nauwgezet na met de pasbril. Ook de samenwerking tussen beide ogen kunnen we volledig uitmeten met de i.Polatest®. Dit verhoogt het kijkcomfort aanzienlijk.

4. Montuur kiezen

Een montuur is de bepaalde factor van uw voorkomen. Samen kiezen we de bril dat het best bij jouw gezicht en levenstijl past. Uiteraard houden we rekening met de sterkte van de glazen, dit bepaalt immers het eindresultaat.

5. Opmeten van centratieparameters

Met de VisuFit 1000® wordt een scan genomen van het gezicht. 3D-centrering door middel van 9 onderling gekalibreerde camera’s zorgt voor een 180°-beeld met slechts één enkele opname. Zo krijgen we alle noodzakelijke gegevens met een precisie van 1/10mm voor het comfortabelste zicht en een volledig gepersonaliseerd brillenglas. Een vlotte gewenning is een feit.

6. Brillenglas selecteren

Gebaseerd op de gegevens van de kijkanalyse adviseren wij het brillenglas dat het beste bij uw levenstijl en budget past. Via een simulatie zie je zelf waar het verschil zit in dikte en gewicht tussen alle glas- en kunststofmaterialen waarin dit type glas wordt gemaakt. Plus: bij ons hebben we de nieuwste technologie is huis om de beste brillenglazen perfect af te stemmen op jou gezicht en zicht.

7. Eigen atelier

In eigen atelier verzorgen wij met de modernste machines voor een perfecte montage van de brillenglazen in jouw montuur. Je merkt het verschil.

8. Afhaling en nazorg

Onze brillen worden vakkundig aangepast zodat ze comfortabel zitten. Aarzel niet om terug langs te komen voor het gratis bij stellen. Comfortabel kijken begint bij Optiek Jo.

POLATEST

Last van hoofdpijn, nekpijn
of geïrriteerde ogen?

KLIK HIER